Naast de interior design studio voor maatwerkprojecten komen stijl en comfort samen in de vaste collectie van Piet-Jan van den Kommer. De collectie bestaat uit tijdloze items welke iedere tuin of interieur een bijzondere upgrade geven.

Daarnaast ontwerpt Van den Kommer samen met en voor gelijkgestemde designmerken, bedrijven en organisaties die onze kernwaarden delen. Ben je geïnteresseerd in een samenwerking voor jouw merk? Neem contact op voor de mogelijkheden.

‘Unieke ontwerpen die praktisch en verrassend zijn’

Een buitenkeuken van beton die ook dient als schutting, opbergruimte, lounge of douche? WWOO is de multifunctionele buitenkeuken van beton en staal. WWOO is een creatie van van den Kommer en wordt inmiddels wereldwijd verkocht.

WWOO is de oplossing voor een onderhoudsvrije buitenkeuken waarbij gebruiksgemak bovenaan staat. Uiteraard is WWOO wel van alle luxe voorzien: outdoorcooking “The Dutch way”. Bij WWOO vind je geen vaste onderdelen zoals kasten of deuren. De kracht is de eenvoud van een stijlvol en doordacht zwevend design die je 365 dagen per jaar kunt gebruiken. De accessoires voor de buitenkeuken zijn multifunctioneel en ontworpen om maximaal te genieten tijdens alle seizoenen.  De buitenkeuken is beschikbaar in beton en staal in verschillende kleuren.